Laser Hårborttagning i Motala

Välkommen till LC skönhet och laser AB!

Laser Hårborttagning med fantastiskt resultat

Mitt namn är Lina chamoun ägaren till LC KLINIK Jag började jobba genom skönhetsbranschen sedan 2015 utbildade mig till hudterapeut sedan 2014 jag följde min passion inom skönhetsbranschen och utbildade mig vidare inom hårborttagning speciellt med Alexandrietlaser och jag är certifierad inom kosmetisk tatuering 3D Bryn, eyeliner, läppar och microneedlingbehandligar Mitt mål är att kunna erbjuda olika högkvalitativa behandlingar inom skönhet. Hos oss på Lc klinik det viktigt att du känner dig trygg.
Du möter en avslappnad, lugn och harmonisk miljö hos oss. Du som kund står i fokus och målsättningen är att du ska lämna kliniken nöjd och glad med en förbättrad självbild efter en lyckad förändring, oavsett ingrepp eller behandling du valt att göra!

Vi erbjuder behandlingar inom skönhet och laser Vid frågor och funderingar kontakta gärna oss. Håll utkik efter event och erbjudanden!
Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss för mer information eller för att boka tid för konsultation!

Genom att använda detta formulär accepterar du att LC skönhet och laser AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Laser Hårborttagning i Motala

Laser hårborttagning

Hos oss kan du bli av med oönskad hårväxt genom laser Hårborttagning. Vi använder MOTUS AX Alexandrit-laser som är smärtfri, fungerar effektivt och ger ett resultat som håller länge. Vår teknik är den mest effektiva inom hårborttagningsbranschen. Det går att behandla alla hudtyper, även den mest mörka, och solbränd hud utan att huden blir skadad. Motus As med Moveo sker med en svepande teknik som utförs med handstycket. Det är en snabb laser med ett effektivt kylsystem, vilket gör behandlingen smärtfri jämfört med IPL och traditionell laser.

Våra tjänster

Hårborttagning (laser) - LC skönhet och laser AB

Hårborttagning (laser)

LÄS MER HÄR
Tandblekning - LC skönhet och laser AB

Tandblekning

LÄS MER HÄR
Kosmetisk Tatuering - LC skönhet och laser AB

Kosmetisk Tatuering

LÄS MER HÄR
3D ögonbryn - LC skönhet och laser AB

3D ögonbryn

LÄS MER HÄR
Casmara - LC skönhet och laser AB

Casmara

LÄS MER HÄR

Låter våra behandlingar intressanta? Besök vår klinik redan idag eller ännu bättre: boka en tid!

Boka här

Microneedling

Hos oss kan du också prova microneedling som är ett bra alternativ till att göra laserpeeling eller kirurgiska ingrepp. Behandlingen kan användas för att reducera rynkor, minska ärr och bristningar och strama upp samt föryngra huden. Resultatet syns redan efter din första behandling. Under de närmaste sex till tolv månaderna efteråt fortsätter din hud att förbättras, särskilt när du behandlar huden med de hudvårdsprodukter vi rekommenderar.

Övriga tjänster

Vi erbjuder också keratinbehandling med Yumi Lashes, som förbättrar kvaliteten på dina ögonfransar. Antalet fransar blir fler och de får en naturlig, fin böjning. Vi stärker fransarna med vitamin E och patenol, varefter vi laminerar fransarna med keratin. Resultatet syns omedelbart och effekten varar mellan sex till tolv veckor. Kombinera keratinbehandlingen med ögonfransfärgning för extra vackra fransar, med en nyans särskilt anpassad till din hudton. Vår keratinbehandling är helt fri från starka kemikalier och hormoner. Vårda dina fransar och gör dem fler, längre och tjockare med vår keratinbehandling. Varmt välkommen till oss! Boka Laser hårborttagning redan idag!